DSC04264
DSC04268
DSC04314
DSC04328
DSC04341
DSC04350
P1010070
slid1-1
untitled-1-01
untitled-1-02
untitled-1-03
untitled-1-04
untitled-1-05
untitled-1-07
untitled-1-08
untitled-1-09
untitled-1-10
Welpen aan het roer

Missie en Visie

Missie

De missie van Scouting Limburg is het bevorderen en versterken van het methodisch spel voor kinderen in de provincie Limburg en het bewaken van de kwaliteit hiervan.


Visie

De visie van Steunpunt Scouting Limburg (samengevat) het methodisch spel voor jeugd en jongeren draagt bij aan de sociale, lichamelijke, intellectuele en persoonlijkheidsvorming. De kwaliteit wordt gewaarborgd door een goed gemotiveerd en op hun taak toegerust kader, een goed spelaanbod en goede organisatorische ondersteuning. 
Steunpunt Scouting Limburg werkt lastenverlichtend, ondersteunend en stimulerend voor de basis van de organisatie; de lokale individuele scoutinggroepen. Gemotiveerde en goed op hun taak toegeruste beroepskrachten en vrijwilligers, een gezonde financiële situatie en duidelijke afspraken met betrekking tot taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden garanderen de vereiste kwaliteit van het werk van de Steunpunt Scouting Limburg.

 

Werkplan.
Jaarlijks wordt door onze organisatie een werkplan opgesteld. In het werkplan worden alle doelen en resultaten opgenomen die voor een kalenderjaar gepland zijn. Een ambitieus plan dat voor al onze medewerkers (vrijwilligers in samenwerking met beroepskrachten) richtinggevend is.

Nieuws

Respect On

Respect On

Jongeren Netwerk Limburg is in opdracht van de Provincie Limburg gestart met het project â.. .. 

Lees meer

aanbod EHBO mrt'18

aanbod EHBO mrt'18

Wil jij jouw EHBO-certificaat halen, je bestaande certificaat verlengen of een korte works.. 

Lees meer

KinderzwerfboekStations

KinderzwerfboekStations


Wat is een KinderzwerfboekStation?


Een KinderzwerfboekStation is een plank of een kas.. 

Lees meer

MEER NIEUWS