DSC04264
DSC04268
DSC04314
DSC04328
DSC04341
DSC04350
P1010070
slid1-1
untitled-1-01
untitled-1-02
untitled-1-03
untitled-1-04
untitled-1-05
untitled-1-07
untitled-1-08
untitled-1-09
untitled-1-10
Welpen aan het roer

Missie en Visie

Missie

De missie van Scouting Limburg is het bevorderen en versterken van het methodisch spel voor kinderen in de provincie Limburg en het bewaken van de kwaliteit hiervan.


Visie

De visie van Steunpunt Scouting Limburg (samengevat) het methodisch spel voor jeugd en jongeren draagt bij aan de sociale, lichamelijke, intellectuele en persoonlijkheidsvorming. De kwaliteit wordt gewaarborgd door een goed gemotiveerd en op hun taak toegerust kader, een goed spelaanbod en goede organisatorische ondersteuning. 
Steunpunt Scouting Limburg werkt lastenverlichtend, ondersteunend en stimulerend voor de basis van de organisatie; de lokale individuele scoutinggroepen. Gemotiveerde en goed op hun taak toegeruste beroepskrachten en vrijwilligers, een gezonde financiƫle situatie en duidelijke afspraken met betrekking tot taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden garanderen de vereiste kwaliteit van het werk van de Steunpunt Scouting Limburg.

 

Werkplan.
Jaarlijks wordt door onze organisatie een werkplan opgesteld. In het werkplan worden alle doelen en resultaten opgenomen die voor een kalenderjaar gepland zijn. Een ambitieus plan dat voor al onze medewerkers (vrijwilligers in samenwerking met beroepskrachten) richtinggevend is.

Nieuws

Stel je voor : Scouting Maastricht-West

Stel je voor : Scouting Maastricht-West

Naam Scoutinggroep: Scouting Maastricht-West

Opgericht in: 2017

Aantal leden: om en nabi.. 

Lees meer

Expeditie Joti mogelijk gemaakt door

Expeditie Joti mogelijk gemaakt door

Op deze plek bedanken we alle deelnemers, medewerkers en niet te vergeten de sponsoren van.. 

Lees meer

MEER NIEUWS